Zdálo se mi o něm. Znamená to, že budeme zase spolu?

Výklad snů o bývalém partnerovi nebo vysněné lásce? Ano! Ať už jste právě po rozchodu nebo single, pokud se vám zdá o vašem vyvoleném, zbystřete! Sny o milovaném muži či ženě totiž můžeme vykládat různě a znamenají, že naděje tu stále je! Pojďme se společně podívat na to, co takové sny mohou znamenat.

Sny o partnerovi
Zdroj foto: Pixabay

Pokud jste i několik měsíců po rozchodu, případně také let, a zdává se vám o bývalém, znamená to hned několik věcí. Buď vztah dosud nemáte vyřešený, anebo vás přepadají pocity, které jste ve vztahu prožívala či které ve vás bývalý partner vzbuzoval, ať už šlo o pocity příjemné či nepříjemné: například úzkost, strach a podobně, pokud šlo například o toxický vztah. To vše mohlo něco vyvolat, třeba podobná situace, nový partner a jeho jediný pohled, strach z nového vztahu, na který dosud nejste připravená, nebo třeba výročí a období, kdy se něco zásadního v minulosti s vaším bývalým partnerem stalo. Samozřejmě může jít také o stesk a vzpomínky.

V rámci kompenzačního snu pak můžete opět spolu ve snech zažívat krásné chvíle, ale to ještě neznamená, že byste i v realitě chtěla, aby se k vám partner vrátil. Pokud byste si to přála, šance tu pořád je, ale to si musíte vyřešit na vědomé úrovni a uvědomit si, zda je to opravdu rozumné a zda to doopravdy chcete. Ne vždy je takový návrat expartnera výhra. Tyto sny ale obvykle mívají kompenzační charakter, což znamená, že nahrazují neutěšenou realitu tím, co byste si vlastně doopravdy přála nebo po čem je vám smutno. Opravdu jen málokdy mají prognostický význam, kdy to znamená, že se k vám partner vrátí a do puntíku se vám splní to krásné, co se vám o něm zdálo.

A totéž se týká nějakého vašeho vysněného idolu, kamaráda či kluka, který se vám líbí. No, nedivte se, že se vám o něm zdá! Vždyť na něj myslíte a je pro vás nedostupný, vysnila jste si ho, takže se vám věnuje ve snech, miluje vás a zásobuje nejrůznějšími romantickými situacemi. A zdá se vám to právě proto, že v realitě to tak není! Ale to neznamená, že to tak třeba jednou nebude. To už ovšem záleží na vás, zda si vysněného partnera dokážete přitáhnout ze snů do přítomnosti… 

Jestliže je to někdo, koho znáte, je to celkem jasné. Většinou se nám zdá o lásce, která je nenaplněná a kterou nemůžeme z nějakého důvodu mít. Všechno to, co prožíváme v realitě a je to pro nás uspokojující, obvykle do snů nepřenášíme. Pokud je to však ve snu zcela neznámý muž, navíc se tyto sny zdají opakovaně, všímejte si toho, jaký vlastně je a co se vám na něm líbí. Může jít o mužskou část vaší duše, říká se jí animus, ale právě takového chlapa si žena přeje mít v realitě po svém boku. A v tomto případě jste na nejlepší cestě si ho opravdu vysnít a pak zhmotnit ve svém životě. Nemusí vypadat úplně stejně, ale možná bude mít podobné vlastnosti či sklony, zájmy či něco, co jej charakterizuje. Na emocionální a intuitivní úrovni ho určitě poznáte. 

Jestliže se vám takové podobné sny zdály, napište mi do komentářů tyto vaše sny jako příklady, ráda vám je vyložím.

Ukázka snu:

Málokdy se mi zdálo o někom, s kým jsem momentálně byla, nebo vedle něj spala. Naopak jsem snila o těch, s nimiž jsem už nebyla či nemohla být. Můj animus se mi často zjevoval jako řidič autobusu (na symbolické úrovni člověk, který dokáže převzít zodpovědnost za druhé a umí řídit a vést), který jezdil zcela mimo vyznačené trasy, byl roztomilý, veselý, hravý a vášnivý, takový věčný kluk uličník. A jednou přišel den, kdy jsem v člověku, do něhož jsem se zamilovala, přesně takového svého vysněného muže uviděla. Vzpomněla jsem si také na to, jak moc rád chodí po trávě mimo chodníky a vyznačené trasy, jaký má klukovský úsměv a jaká s ním umí být legrace. A jak mě umí překvapit. Vlastně vím, že jsem si vždycky takové podobné kluky vybírala. Ale on je pro mě ten jediný a nejlepší...


VA, Beskydská čarodějnice


Komentáře

Oblíbené příspěvky